Priser

För arbete som har med fastigheter, hantverk och liknande debiterar vi 850 kronor per timme ink moms. För den typ av arbete där det kan utgå RUT eller ROT erbjuder vi naturligtvis även detta.

För båttaxi och sjötransporter tar vi 1200 kronor per timme ex moms för den tiden vi kör samt 900 per timme ex moms för väntetid eller arbete som lastning och lossning. Tiden räknas från att vi lägger loss från hemmahamn tills att vi är hemma igen. Vill du ha ett fast pris? Berätta vad du har för behov så återkommer vi med ett pris.

Svävaren debiterar vi normalt sett 2250 kronor per timme ex moms för men även här kan vi lämna fast pris. En taxiresa med svävare mellan Möja och Sollenkroka kostar 2000 kronor ink moms om sex procent.

För båttaxi mellan Möja och Sollenkroka samt öarna på vägen har vi ett fast pris: 1200 kronor inklusive sex procent moms.

För taxi och sjötransporter där uppdragen avslutas efter 2200 eller börjar före 0500 har vi ett påslag om 50 procent.

För dykarbeten debiterar vi 2000 kronor ex moms i etablering inklusive en timme i vattnet och därefter 1000 kronor ex moms per timme. Eventuell framkörning tillkommer.

För assistansarbeten som bärgning, bogsering och liknande debiterar vi 1350 kronor ex moms per timme.

 

Betalar gör du helst med kort men vi har också företagsswish samt möjlighet att skicka faktura. Naturligtvis tar vi även emot kontanter men vi föredrar som sagt en elektronisk lösning.